Gezocht: ouders & jongeren die de jeugdhulp willen verbeteren!

Gezocht: ouders en jongeren die hun mening over jeugdzorg willen gevenScale advies is op zoek naar zowel ouders als jongeren die hun mening over de jeugdhulp willen geven. Beide doelgroepen dienen afkomstig te zijn uit de regio West-Brabant.

De oproep van de ouders luidt als volgt:
"Heeft jouw Heeft jouw kind of jullie gezin jeugdhulp ontvangen? Woon je in West-Brabant West? Dan gaan wij graag met je in gesprek! Wat ging goed en heeft jullie geholpen? Wat hadden jullie graag anders gezien? Dit en meer bespreken we in een telefonisch interview! Wij zijn op zoek naar verhalen van ouders die in aanraking zijn geweest met jeugdhulp, om op basis van hun ervaringen de jeugdhulp te verbeteren.

We delen de verhalen uiteraard alleen anoniem én nadat je toestemming hebt gegeven.

Waarom doen we dit?
We willen de jeugdhulp verbeteren op basis van jouw ervaring en kennis!"

Jongeren
Ook jongeren met ervaring met jeugdhulp kunnen reageren, hier vraagt de organisatie het volgende aan:
"Wij zijn op zoek naar de verhalen van jongeren die te maken hebben (gehad) met jeugdhulp. Op basis van jouw ervaring kunnen we de jeugdhulp verbeteren.

Heb jij ervaringen in de jeugdhulp? Woon je in West-Brabant West? Dan gaan wij graag met je in gesprek. Wat heeft je geholpen en wat had je graag anders gezien? Dit doen we door samen te bellen!"

Opgeven kan door te bellen naar 06 11081139 of een mail te sturen aan participatie@scaleadvies.nl. Meer informatie tref je in de bijgesloten PDF's:

PDF voor ouderen
PDF voor jongeren