Mooi resultaat sponsoring tennistoernooi 2019

Conaction heeft 900 euro aan sponsoring verdiend tijdens Tennis toernooiOp vrijdag 25 oktober 2019 werd er door ‘tennisvereniging Roosendaal’ een toernooi georganiseerd voor het goede doel. Tientallen enthousiaste deelnemers verzamelden zich rond 09:30uur op het sportcomplex om vervolgens ‘onder het genot van een kop koffie en een goed verzorgde lunch’ tot 16:00uur de strijd met elkaar aan te gaan.

Doel was niet alleen het spelen van de finale maar met name ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Ook dit jaar mag Stichting Conaction met trots zeggen dat wij gekozen zijn als organisatie die deze extra steun in de rug van tennisvereniging Roosendaal mag ontvangen. Onze dank is groot en vonden het dan ook belangrijk om op deze dag ons gezicht te laten zien.

Naast de vele deelnemers waren ’s ochtends ook enkele jongeren en begeleiders van Conaction aanwezig om bij het toernooi te kijken. Ondanks het feit dat meedoen voor sommigen nog iets te spannend bleek hebben twee stagiaires van de dagbehandeling toch de rackets opgepakt om onze stichting ook op het veld te vertegenwoordigen.

De gehele dag was een feest, naast het mooie weer was alles tot in de puntjes geregeld en voelden wij ons erg welkom. We willen dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen van de tennisvereniging en met name Ann Lebens te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid.

Wessel Schulting (Coördinator stichting Conaction)

Sfeerimpressie: Wouter (stagiaire stichting Conaction)
Als Stagiaire vanuit Stichting Conaction heb ik samen met een medestagiaire deelgenomen aan het Tennistoernooi voor het goede doel. We zijn vanaf aankomst met open armen ontvangen, zeker het meedenken met ons twee zeer onervaren tennisspelers hebben wij als prettig ervaren.

Maar los van al dat gezellige geklets moest natuurlijk ook een “prestatie" geleverd worden op de baan. Met grote dank aan al onze tegenstanders hebben we een onwijs leerzame en sportieve dag gehad. Waarin we zelfs twee hele games hebben kunnen winnen!

Eén ding is ons wel duidelijk, de tennistalenten zaten bij tennissers/tennissters van Tennisvereniging Roosendaal!!

Zoals gezegd zal de opbrengst ten goede komen van onze jongeren, namens iedereen binnen stichting Conaction BEDANKT!

Stichting Conaction