Buurtrestaurant

Conaction is gehuisvest op de begane grond en heeft de oude eetzaal / kantine in gebruik genomen als buurtrestaurant voor gebruikers van het pand en bewoners uit de omgeving. Het buurtrestaurant wordt begeleidt door een leermeester kok en jongeren die binnen het programma leerbedrijf Horeca het vak voor bediening en kok leren. Het buurtrestaurant is opgesteld voor iedereen. Er wordt gebruikt gemaakt door bezoekers en medewerkers van de Eglantier. Bewoners en mantelzorgers van Klok (senioren huisvesting en zorg) komen wekelijks een maaltijd nuttigen en buurt bewoners kunnen 2 maal per week gebruik maken van het restaurant en maattijdvoorziening.

Maaltijdvoorzieningen en catering
Op de locatie Eglantier heeft Conaction de mogelijkheid voor het verzorgen van maaltijden voor diverse groepen. In onze kantine / buurtrestaurant worden kleine maaltijden aangeboden (tegen maatschappelijk tarief). De maaltijden worden gemaakt door jongeren die deelnemen in het leerwerktraject horeca. Deze jongeren krijgen onder begeleiding van een leermeester / kok les in het horecavak: koken, sociale hygiëne en serveren. De maaltijdvoorziening zal voornamelijk aangeboden worden aan mensen met een kleine beurs.

Heeft u een verjaardagsfeest of een bijeenkomst waarvoor u graag hapjes wilt hebben maar zelf niet de tijd of ruimte heeft om dit te verzorgen. Wij kunnen voor verschillende groepen en bijeenkomsten de catering verzorgen. Voor een verjaardagspartij tot en met netwerkbijeenkomsten. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Voor buurtbewoners
Vanaf dinsdag 1 juli zijn wij geopend voor omwonenden op de dinsdagen en donderdag.
Dinsdag en donderdag tussen 10 en 12 uur:
Inloop voor koffie, thee met huisgemaakt gebak!
Dinsdag en donderdag tussen 17 en 20 uur:

Het restaurant is geopend voor een vers bereide warme maaltijd met vooraf en dessert. Indien u gebruik willen maken voor een warme maaltijd is het aan te bevelen om van te voeren te reserveren. Op deze wijze kunnen de medewerkers en leerlingen de voorbereidingen treffen voor het koken.

Vanaf oktober 2016 worden de mogelijkheden en dagen uitgebreid. Wij houden u op de hoogte.

Voor medegebruikers van de Eglantier
Vanaf 31 mei is het restaurant op werkdagen geopend vanaf 10 uur ’s morgens tot 16.30. U bent van harte welkom voor koffie of thee, andere dranken en iets lekkers.
Ook uw cliënten/patiënten of hun begeleiders zijn van harte welkom voor koffie en thee!

Op dinsdagen en donderdagen is het restaurant geopend tot 20.00 uur. U kunt na uw werkdagomen genieten van een vers bereide warme maaltijd. 

Het is op deze dagen ook mogelijk om warme maaltijden te bestellen voor thuis. Informeer voor de mogelijkheden bij Frank Kramer.
Prijslijst
Koffie €1,00
Capuccino €1,25
Warme chocolademelk €1,00
Thee (diverse smaken) €1,00
Frisdrank €1,00
Appelgebak €2,75
Cake €1,00
Muffin €1,50

Warme maaltijd €7,50
Soep van de dag €2,50
Dessert €2,50

Een uitgebreidere menukaart vindt u in ons restaurant. Dagaanbiedingen staan op de krijtborden in het restaurant!

Voor meer informatie, reserveren, aanvragen voor speciale evenementen kunt u contact opnemen met:
Stichting Conaction
Eglantier 1K
4707 AA Roosendaal
Telefoon: 0165-769005
E-mail: f.kramer@conaction.info


Conaction - 2017