Vrijwilligersondersteuning

Vrijwilligers vormen een steeds belangrijkere schakel in het begeleiden van mensen of activiteiten. Naast mantelzorgers kunnen vrijwilligers een helpende hand of een bezoekje brengen bij eenzame of zorgbehoevende mensen of als een maatje fungeren bij jongeren die het even moeilijk hebben op school of stage. Maar veel meer wordt een beroep gedaan op vrijwilligers om te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wij begeleiden organisaties met veel vrijwilligers of vrijwilligers in hun werkzaamheden voor verschillende doelgroepen. De ondersteuning voor (vrijwilligers) organisaties kunnen wij op de volgende wijze invulling geven:

• Opstellen en coördineren vrijwilligersbeleid
• Ondersteunen vrijwilligers binnen een organisatie
• Werven en verbinden van vrijwilligers aan uw organisatie
• Deskundigheidsbevordering

Vrijwilligerswerk
Bent u zelf op zoek naar de mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan, maar u heeft nog geen idee wat u leuk vindt of wat vrijwilligers werk precies inhoudt? Ook daarvoor bieden wij mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een adviserend gesprek, een dag meedraaien bij een van de programma’s van Conaction of actief worden als vrijwilliger bij Conaction. Bij vacatures ziet u een actueel overzicht van beschikbaar vrijwilligerswerk binnen Conaction.

Voor meer informatie of een verkennend gesprek kunt u altijd contact met ons opnemen via info@conaction.info of via telefoonnummer 0165-769033


Conaction - 2017